top of page
  • Yazarın fotoğrafıAskan Yapı

İç Dekorasyon Fikirleri İle Evinizin Ruhunu Tasarlayın


İç Dekorasyon Urla İzmir

İç Dekorasyon, yaşam alanınızı hem zenginleştiren hem de yaşam alanınızdaki ruhu yansıtan bir sanattır. Ufak maliyetler ve de biraz da çabanın sonucunda evinizin ruhuna iyi gelecek ve de yepyeni bir yaşam alanına sahip olmanızı sağlayacak önerilerimizi “İç Dekorasyon Fikirleri İle Evinizin Ruhunu Tasarlayın” başlıklı yazımızda bahsedeceğiz…


Minimal İç Dekorasyon

Günümüzde iç dekorasyon fikirleri çerçevesinde daha çok minimalist bir dekorasyon anlayışı hakim olmaya başladı. Ufak ancak ergonomik eşyalar ile evinizde yaşam alanınızı daha büyültebilirsiniz. Bu sayede kendinizi daha rahat daha özgür ve de daha huzurlu hissedeceksiniz. Minimalist dekorasyonda önemli olan bir diğer faktör ise kullanılan renkler. Psikolojinize iyi gelecek, evinizin ruhunu iyi yansıtacak renkleri tercih etmeniz minimalist dekorasyonu tasarlamanızda daha çok yardımcı olacaktır.


Yatak Odası Tasarım Önerileri

Minimal İç Dekorasyon

Yaşam alanınızda mutlaka uygulamanız gereken bir dekorasyon fikri ise aydınlatmalar ve de aynalar. Aydınlık, ferah bir oda kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan bir faktördür. Bu nedenle iç dekorasyonda ayna dekorasyonuna yer vermeniz hem dizayna şıklık katacak hem ortamı aydınlatacak hem de odayı olduğundan daha da büyük gösterecektir. Eğer küçük bir alana sahipseniz o alanda kullanacağız doğru dekorasyon fikirleri ile artık büyük bir alana sahip olabilirsiniz. Bulunduracağınız aydınlatmaları ise nereye koyacağınızı planlamalı ve de doğru açıyı bulmalısınız.



Minimal İç Tasarım Fikirleri

Eğer sade bir dekorasyon tarzından ziyade şık ve de oldukça gösterişli iç dekorasyon fikirlerinden yararlanmayı düşünüyorsanız “İç Dekorasyon Fikirleri İle Evinizin Ruhunu Tasarlayın” başlıklı yazımızda size yönelik tavsiyelerimiz de var. Perdelerde, halılarda ya da odada kullanacağınız bir dekorasyon parçasını olabildiğince sade seçerek ortamın ağırlığını alabilir ve de hem şık hem de sade bir hava yaratabilirsiniz. Eğer tüm dekorasyon parçalarını olabildiğince renkli, gösterişli seçecek olursanız yaşam kaliteniz açısından sağlığınıza iyi gelmeyecek sadece gözünüze hoş gelecek olan bir tercih yapmış olursunuz…



Kaliteli, özgün ve de farkımızı ortaya koyan iç dekorasyon fikirleri hakkında bize danışabilir, doğal malzemelerden oluşan dekorasyon parçaları ile evinizin ruhuna iyi gelecek önerilerimizi ve hizmetlerimizi bizlerden öğrenebilirsiniz.


 
74 görüntüleme
bottom of page