top of page
  • Yazarın fotoğrafıAskan Yapı

Restoran ve Cafe Tasarımı


İxmir Kafe İç Mekan Tasarımı

Birçok farklı sektörde artan rekabet nedeni ile firmaların öne geçme yarışı aynı zamanda her anlamda farklılaşmayı da şart kılıyor. Özellikle yarışın zirvede olduğu cafe ve restoran sektöründe en çok tercih edilen cafe zincirlerinin kendisine çekmek amacı ile uyguladıkları en önemli strateji iç ve dış mekan tasarımları oluyor. “Restoran ve Cafe Tasarımı” başlıklı yazımızda incelediğimiz firmalarda farklılaşma yarışında en önemli stratejileri sizler ile paylaşacağız.


İzmir Urla Çeşme Restoran Tasarımı

Restoran Cafe Dekorasyon Fiyatları İzmir





Günümüzde özellikle restoran ve cafe tasarımı doğrultusunda müşteriler, sadece bir şeyler yemek içmek için değil aynı zamanda kendilerini konforlu ve ruhlarını da doyuracak bir mekan tercihinde bulunuyorlar. Mekanın tasarım havası insanın restoran ya da cafe tercihinde çok önemli bir kriter haline gelmiş bulunmakta.








Restoran İç Mekan Tasarımı

Ülkemizde artan restoran ve cafe yarışına yeni ancak oldukça hızlı bir şekilde giriş yapan ve büyük bir başarı yakalayan “Tavuk Dünyası”nın markasının kurucu ortaklarından Mustafa Kaya, başarıyı getiren en önemli faktörlerden biri olarak tasarımı öne sürüyor;


“Tavuk Dünyası markasını kurarken ilk hedefimiz profesyonellerle çalışıp markamıza yakışır bir kurumsal kimlik ve iç mekan konseptine sahip olmak oldu. Bunun için kendimize iyi bir kurumsal kimlik tasarımı yapan ajansa ve iyi bir iç mimarlık ofisine ihtiyacımız vardı. Özellikle aldığımız iç mekan hizmetinin aslında sadece dekorasyondan ibaret olmadığını gördük. Hedeflenen müşterileri kriterlerinin belirlenmesinde de iç mekan tasarımının çok önemli bir yeri olduğunu gördük. Herkesi kucaklayan, ailelerin rahatlıkla gelip oturup vakit geçirebilecekleri bir restoran konsepti üzerinde çalışma istedik. Bugün 90’ı aşan restoran zincirimizle görüyoruz ki hedefimize ulaştık…”


Bu sözlerden de anlıyoruz ki, restoran ve cafe tasarımı markanın başarısına etki eden önemli bir faktör…


Restoran İç Mimari Dekorasyon

Renk, dekor, aydınlatma, düzen, ısıtma ve havalandırma gibi birçok faktör oldukça profesyonel bir şekilde tasarlanmali ve de mekan tasarımına uygun olarak dizayn edilmelidir. Rekabetin gitgide arttığı bu sektör içerisinde başarılı bir marka kimliğine sahip olabilmek için profesyonel hizmetlerimizden yardım alarak sektöre hızlı ve başarıyı getirecek büyük bir adım atabilirsiniz.



 
173 görüntüleme
bottom of page